luhtaan tilan

Loma-asunto

tampereella

Tietoa meistä:

Luhtaantilan historia juontaa juurensa aina 1800- luvulle. Tila on ollut saman suvun omistuksessa aina 1800- luvulta lähtien. Tilalla on satojen vuosien ja vuosikymmenten saatossa viljelty peltoja, hoidettu metsiä ja  aiemmin on ollut myös lihatuotantoa mutta se lopetettiin 2000-luvun alussa ja nykyään viljelys ja metsänhoito ovat pääsääntöiset toimet tilalla. Meillä on myös tilallamme asianmukaiset koneet joilla teemme polttopuita niin yhtiöille, yrityksille kuin yksityisillekin. Kuivaa koivuklapia sekä sekapuuta valinnan mukaan,pilkottuna 33 cm pätkiin tai erikseen leivinuuunin halkoja 50 cm, noudettuna suoraa tilalta, myös kotiinkuljetus onnistuu paikanpäälle. Polttopuun hinnat löydät hinnat/puut sivulta.

 

HUOM! Polttopuun aikainen kysyntä  alkoi jo kesällä 2022 ja ylitti tarjonnan joten tulevan syksyn ja talven 2022-23 koivuklapit on myyty loppuun ja niitä ei ole enää saatavilla ennen kevättä 2023. 

 

 

 

Tampere yhdistettynä teattereihin, museoihin, konsertteihin sekä lukuisiin eri tapahtumiin sekä messuihin, urheilutapahtumiin ja moniin paikallisiin nähtävyyksiin ja tapahtumiin tarjoaa laajat valikoimat valita itselleen sopivaa tekemistä ja nähtävää niin halutessaan.