Majoitus Tampereella 

 

LUHTAAN TILAN

LOMA-ASUNTO

NÄSIJÄRVEN RANNALLA

 

Tilava majoitus Tampereella

 

Luhtaan tilan loma-asunnon vuokraaja saa käyttöönsä myös rantasaunan, veneen, kodan lapinkeittiöllä, sekä noin 1 hehtaarin kokoisen piha- ja ranta-alueen vapaan käytön. 

Makuuhuoneet ja muutkin huoneet ovat reilun kokoisia, joten loma-asuntoon mahtuu yöpymään väljästi 11 henkilöä ja lisävuodepaikoilla mahdollista saada noin 2 vuodepaikkaa lisää. Kesäaikaan on saunatuvassa majoitus 2 henkilölle.

 

Pihamaalla on kaasugrilli, rantasaunan rannassa nuotio- / grillipaikka sekä myös kaasugrilli. Loma-asunnon vuokraan sisältyy lisäksi myös kota lapinkeittiöllä joka on myös ainoastaan vuokralaisen vapaassa käytössä. Lapsille pihassa on  trampoliini. Pihapeleinä löytyy mölkky, petanque, kroketti, tikkataulu + tikat, jalkapallo. 

 

Luhtaan tilan nykyinen päärakennus on noin satavuotias. Vankka hirsinen rakennus oli aluksi yksikerroksinen. 50-luvulla sitä laajennettiin ja siihen lisättiin toinen kerros.

Syksyllä 2019 taloa on peruskorjattu ja siihen on tehty täydellinen putkiremontti jossa kaikki putket on vaihdettu uusiin. Samoin sähköt on täysin nykyaikaistettu. Alakertaan on vaihdettu lattiapinnaksi vinyylikorkki ja kaikki talon pesu- ja saunatilat sekä talon 3 WC:tä uudistettu. Keittiö on myös nykyaikaistettu, samoin alakerrassa niin kutsuttu yksiö keittiöineen on täydellisesti remontoitu.

 

Huoneet ja tilat:

Alakerta: keittiö, olohuone/sali, sähkösauna, pesutilat ja pukuhuone,

2 wc:tä (toisessa suihku), 2 sisäänkäyntiä ja kuistia. Kunnostettu erillinen
yksiö, jossa oma varusteltu keittiö. Levitettävä vuodsohva 2 h.
Pääkeittiö sisältää kaikki tarvittavat keittiö/ruokailuvälineet 14 hlö:lle.
Uuni/liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone,
leivänpaahdin, 2 jääkaappia sekä 1 jääviileäkaappi.
Talossa 43" taulu TV ja radio. Pyykkikone, silitysrauta/lauta.
Talo on osin kalustettu talonpoikaistyyliin.
Nukkumapaikkoja 14 hlö:lle, joista 12 hlö loma-asunnossa ja  2 rantasaunalla.(Yöpyminen rantassaunalla ei talviaikaan ole mahdollista, mutta loma-asuntoon saadaan tarvittaessa vuodepaikkoja 14hlö:lle)

 

Yläkerrassa: 3 makuuhuonetta, oleskeluaula ja wc. Talossa on 2 kerrosta. Asunnon pinta-ala on 240 neliötä. Öljylämmitys ja porakaivovesi.

Pihapiirin koko n. 1 ha rantasaunan ranta-alueen kanssa joten tilaa riittää isommallekkin porukalle täysin omassa rauhassa ilman häiriötekijöitä.

Loma-asuntoon kuuluu myös rantasauna, vene ja kota lapinkeittiöllä!

Tekemistä majoituspaikassa

- Kalastus, grillaus/savustus, rantasauna, ruuanlaitto kodassa,

Pihapelit: mölkky, tikka, petangue, groketti, sulkapallo,

Uintimahdollisuus, veneily, soutuvene, polkupyöräily, eri tapahtumat,
Taloon kuuluu myös rantasauna Näsijärven rannalla, sekä oma vene.