Luhtaan tilan

Loma-asunto

tampereella

Bastubyggnad, bastustrand och koja med lapskt kök:

När man reser från fritidshuset till Saunaranta finns det en koja längs vägen mellan dem som är utrustad med ett lappskt kök. Där kan du tillbringa stämningsfulla kvällar tillsammans med goda vänner, under semestern av letun och korvstekning, i lä från regn, blåst och surrande myggor.

 

Användningen av hyreslägenheten inkluderar också en idyllisk bastubyggnad och en privat strand. Bastubyggnaden och dess strand samt intilliggande sjöbod står hyresgästen för fritt bruk och i hyran ingår ved till bastu, grill och koja.

Bastubyggnaden har en vedeldad bastu som rymmer 8 till 10 personer för att njuta av de mjuka men ändå varma baden. En 80-liters traditionell bastugryta används för att värma vattnet, vilket ger den sanna atmosfären av en gammaldags finsk strandbastu.

Bastubyggnaden består av ett stort basturum, ett omklädningsrum och ett rymligt basturum. Bastubyggnaden har även ett pentry. Den totala ytan är ca 38 m2.

 

Till lägenheten hör även strandbastu, hydda och båt samt ved till bastu och grill och stugan.

Stranden har även en lägereld/grillplats precis intill stranden. Det finns också en gasgrill på Saunaranta.

Det finns en separat gasgrill på gården till fritidshuset.

Saker att göra:

T ex fiske, grilla/röka, laga mat hemma, bastu, simma

Gårdsspel: bobblehead, dart, petangue, krocket, badminton,

Möjlighet till simning, båtliv, roddbåt, cykling, olika evenemang,
Till huset hör även en strandbastu vid stranden av sjön Näsijärvi och en privat båt och strand samt en koja med lappskök.

 

 

Klikkaa hiirellä kuvaa niin saat kuvasarjat isompana esille!  Kuvan vieressä olevaa nuolta klikkaamalla voit selata kuvia eteen- ja taaksepäin.

Det är vacker utsikt över sjön Näsijärvi från terrassen till strandbastun. Bastubyggnaden ligger precis vid vattnet.